chefs1
slwz-shang-palace-meet-the-chef

CHEF WANG

Chef Wang s-a născut în Kaifeng, un oraș din provincia Henan centrală a Chinei, la sud de râul Galben. Orașul a fost capitala dinastiei Song de Nord din secolul 10 pana in secolul 12. Chef Wang a început să-si dezvolte abilitățile sale de gătit de când avea vârsta de 16 de ani de la un Maestru de gătit din China, Maestrul Lu Xin Sheng, Hotel Kaifeng, de la care a invatat timp de 3 ani. Dupa ucenicia la Maestrul său, el a devenit cel de-al doilea bucătar-șef la restaurantul Dumpling. Găteste pentru încă 3 ani pentru a obține mai multe experiențe. Din acea perioada Chef Wang isi deschide propriul restaurant numit restaurant Zhong Han, înainte de a se alatura Henan s-au alăturat companiei Henan Awu Delicious Food. Compania a fost fondata in 2004 de catre maestrii culinary Fan Shengwu din provincial chineza în provincia Zhengzhou. Chef Wang a fost bucătar principal in trei restaurante ale AWU, fiind angajatul lor peste 5 ani.

Chef Wang este specialist în Yucai, și anume bucătăria Henan, aceasta fiind metoda folosind teoria traditionala culinara chineza din China centrala. Yucai sta la originea  gastronomiei chinezesti. Îi place să gătească folosind o varietate de condimente. Daca-i cereti sa sugereze un meniu in restaurantul Shanghai Garden, atunci raspunsul sau va fi “pui marinat”.

CHEF ZHANG

Chef Zhang este un chef talentat, tânăr, dintr-o familie bucătari. Bunicul său, tatăl și unchii, ei sunt toți bucătari uimitori din Henan, unde s-a născut și a invatat să devina bucătar. Chef Zhang l-a avut profesor pe  propriul său unchi, care este bucătar principal intr-un restaurant cu 3 stele Michelin. El si-a urmat unchiul și a muncit ca bucatar second intr-un restaurant Michelin peste 5 ani, inainte  de a se muta la ShenZhen in sud-estul Chinei pentru a deveni un bucătar-șef principal. La fel ca Chef Wang, specialitatea lui sunt preparatele din bucătăria Yucai și este uimitor în folosirea a diferite condimente. Adresați-vă Chef Zhang să sugereze un fel de mâncare în Shanghai Garden și va fi “squirrelfish”.